Personvern

Når du bruker https://www.kronespillnm.com/, gir du oss i Co-Gaming Limited tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi lagrer, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Informasjonskapsler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler, som nesten alle andre nettsider, slik at vi kan lage en bedre nettside for deg. Informasjonskapslene eller cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller mobil når du bruker nettsteder.

Avvise og slette informasjonskapsler

Dersom du ikke vil akseptere bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og avvise disse ved å endre innstillingene i nettleseren.

Webanalyse

Vi i Co-Gaming Limited bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider.  Dette er en viktig del av arbeidet med å lage en best mulig netttjeneste for brukerne våre. Vi får informasjon om blant annet hvilke sider som er mest besøkt, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvor lenge besøket varer og hvilke nettlesere brukerne har.
Vi anonymiserer alle ip-adresser og ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk xx måneder etter registering. 
Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Vi bruker analyseverktøyet Hotjar for å samle inn og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet. Hotjar benytter informasjonskapsler for å registrere generell statistikk, som nettlesertype, tidspunkt, språk og den enkelte brukers bevegelser på nettstedet. Vi kan ikke knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Se også Hotjars personvernerklæring.

Personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger. Grunnlaget for å lagre og behandle opplysningene er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, e-postadresse, IP-adresse. 

Dine rettigheter

Du har rett til vite hva som lagres om deg og du har rett til å bli glemt. Ønsker du oversikt over lagrede personopplysninger eller ønsker at disse skal slettes så kan du kontakte oss på kundeservice@folkeriket.com
Velg aktuelle kapitler under:

Registrert bruker

Når du logger inn med Facebook for å lagre highscore lagrer vi e-postadressen din. Opplysninger vi henter inn mellomlagres for behandling i inntil 12 måneder før de slettes. Trykk her for å komme til Facebook sin hjelpeside for hvordan du selv kan fjerne innloggingstilkoblingen.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på nyhetsbrev slik at du mottar nyheter og informasjon på e-post fra Co-Gaming Limited. 
E-postadressen brukes til å sende deg nyhetsbrev via tjenesten Emarsys og kan også ved samtykke bli brukt av Co-Gaming Limited på Facebook og andre plattformer for å vise deg tilpassede digitale annonser. Vi gir ikke ut e-postadressen din til andre tredjeparter, eller bruker den til formål du ikke har samtykket til.
I nyhetsbrev du får av oss er det lenker for å melde deg av nyhetsbrevet og til personopplysninger. Du kan få innsyn i hvilke data som er registrert, og kan selv selv å fjerne eller oppdatere opplysningene.
E-postadressen din lagres inntil du selv velger å fjerne dataene.

Remarketing

Denne nettsiden bruker Google AdWords og Facebook Remarketing Tags, og Facebook Custom Audiences Tags.
Google AdWords og Facebook remarketing brukes for å annonsere på tredjeparts nettsider til tidligere besøkende på våre sider. Dette kan være i form av en annonse på Googles søk, en side i Google Display Network, eller på Facebook.
Du kan melde deg av disse remarketing-tjenestene:

Deling sosiale medier

Når du deler innhold i sosiale medier legger du ut informasjon på en tredjeparts tjeneste. Hvordan denne håndterer personopplysninger reguleres av din avtale med tjenesten. Informasjon om at du har delt innhold fra https://www.kronespillnm.com/ lagres ikke hos oss.